Zoek  NL / FR
Lingerienet

Volg de nieuwste trends en collecties in lingerie, badmode en nachtmode voor zowel dames, heren als kinderen via Lingerienet.

 
 
> Home > Nieuws > Collecties > Verras je mama op moederdag: welke type is jouw mama?
prev next

Verras je mama op moederdag: welke type is jouw mama?

Wil je je mama eens goed verwennen maar heb je even geen inspiratie voor een cadeautje? Elke vrouw apprecieert wel eens een mooi lingeriesetje en wij hebben de leukste voor je op een rijtje gezet. Wat voor type is je mama nu eigenlijk? Ontdek hier wat perfect bij haar past.


Fashionista 
Zat je vroeger als kind al in de dressing van je mama rond te paraderen in haar veel te grote kleren? Is je mama een echte fashionista met een onmisbaar stijlgevoel waarvan je graag eens iets uitleent? Dan is dit zeker iets voor haar!  Felle prints, veel kleur, veel kant, dat is echt iets voor haar.


Sporty spice
Je kan je mama het best omschrijven als een echte fitmom. Als kind gingen jullie regelmatig samen zwemmen en stond er al dan niet een fietstocht met heel het gezin op de planning. Vandaag de dag zal er geen yoga of pilates les voorbij gaan zonder haar aanwezigheid. Ze houdt van superfood en ontbijt het liefst met een heerlijke groene smoothie. Dit zijn echt setjes voor haar: sportief ondergoed dat comfortabel zit en eventueel naadloos is, in leuke kleurtjes. Voor deze mama liever geen kant.


Luxe lady
“Je leeft maar één keer “ zegt ze steeds. Het is belangrijk om te genieten in het leven en dat weet je mama maar al te goed! Ze kan genieten van de kleinste dingen en verdient ook het allerbeste. Door eenvoudige dingen zoals een mooi lingeriesetje waar ze zich goed in voelt, kan haar dag niet meer stuk. Neem je mama eens mee naar een leuke lingeriespeciaalzaak bij jou in de buurt. De verrassing alleen al zal haar al super gelukkig maken. Dit zijn een aantal leuke setjes voor haar: comfortabel maar zacht met een beetje kant en print. Geen overdreven felle kleuren maar bijvoorbeeld setjes van pastel (zie ook dit artikel).

 

    
Store
locator
Zoek
een
winkel
Schrijf je in
op onze nieuwsbrief
Blijf op de hoogte