Lingerienet

Volg de nieuwste trends en collecties in lingerie, badmode en nachtmode voor zowel dames, heren als kinderen via Lingerienet.

 
 
> Home > Nieuws > Collecties > Voel je als een prachtig kunstwerk met Anita lingerie
prev next

Voel je als een prachtig kunstwerk met Anita lingerie

Met de nieuwe herfst-/wintercollectie voor 2020-2021 zorgt Anita ervoor dat elke vrouw zich kan voelen als een kunstwerk. Zo breidt Anita since 1886 uit met een nieuwe Clara Art & Sophia serie en is de Anita carecollectie dit seizoen nog zorgzamer voor vrouwen die een borstoperatie achter de rug hebben. Oktober, de maand om bewustzijn rond borstkanker te verhogen, is de perfecte timing om deze laatse collectie in de kijker te zetten.


Anita care: de magic touch van Discovering Hands

Bij Anita care ligt de focus dit seizoen op de geselecteerde materialen. Hiervoor werken ze samen met Discovering Hands: een organisatie die blinde en slechtziende vrouwen traint om medical tactile examiners (MTEs) te worden. 

 

Door hun visuele handicap hebben deze vrouwen een zeer sterk ontwikkeld gevoel van aanraking. Omwille van dit belangrijke voordeel werden hun 'discovering hands' reeds regelmatig in de medische wereld ingezet om borstkanker al in de eerste stadia op te sporen. Door hun kennis en sterk ontwikkeld 'sense of touch', sporen deze vrouwen maar liefst 30% meer kleine veranderingen in borstweefsel op dan dokters. Nu hielpen deze vrouwen Anita bij het selecteren van verschillende stoffen en materialen.

 

"Nadat we een eigen shortlist van materialen hadden opgemaakt, rekening houdend met de verschillende materiaalmixen, de gewenste functie en de snit, gingen we kijken naar het gevoel van het materiaal", vertelt Katja Hartenstein, hoofd van Lingerie R&D bij Anita. "Toen kwamen we Discovering Hands tegen. Deze vrouwen wezen ons op verschillen waar wij zelfs nooit aan gedacht hadden. Discovering Hands is net zo bezig en toegewijd aan het de preventie van borstkanker en ondersteunen van patiënten als wij. Het was dan ook fantastisch dat we konden samenwerken!"

 

 

Clara Art & Sophia binnen Anita Since 1886

Naast een uitbreiding van de collectie prothesebeha's, is ook de algemene collectie van Anita enkele producten rijker. Zo is er de Clara Art serie met elegante feelgood beha's en functionele nuances. Er zijn twee nieuwe modellen beschikbaar in een elegante champagnekleur, een edel blauw-zwart, een modieus "berry" en een moderne ellipsprint. De semitransparante decolleté zorgt voor een lichte en zinneprikkelende triangel.

 

De Sophia items voelen als een tweede huid voor elk type figuur. Dankzij de innovatieve snit van de drieledige cup en het gebruik van zorgvuldig geselecteerde materialen passen de comfortbeha en het corselet perfect aan. De semitransparante tule maakt de beha en het corselet luchtig en sexy. De brede doorlopende schouderbandjes ontlasten de schouders dan weer op een aangename manier.

 

Shop Anita Care in deze winkels en Anita Since 1886 in deze boetieken.

    
Store
locator
Zoek
een
winkel
Schrijf je in
op onze nieuwsbrief
Blijf op de hoogte