Lingerienet

Volg de nieuwste trends en collecties in lingerie, badmode en nachtmode voor zowel dames, heren als kinderen via Lingerienet.

 
 
> Home > Nieuws > Collecties > Voel je comfortabel met My Comfort My Luxury van Hanro
prev next

Voel je comfortabel met My Comfort My Luxury van Hanro

Met de nieuwe campagne "MY COMFORT MY LUXURY" toont HANRO dat vrouwen verschillende voorkeuren en eisen hebben. Niet elke beha past dan ook hetzelfde bij elke vrouw. Het belangrijkste is dat de vrouw zich comfortabel voelt in haar beha.  

 

HANRO focust bij het ontwikkelen van een nieuwe beha altijd op het welbevinden van de draagsters. Het volledige team, van ontwerp tot productmanagement en productontwikkeling, bestaat dan ook uit sterke vrouwen die unieke lingerie creëeren: door vrouwen, vóór vrouwen.

 

De Basic collectie biedt een breed gamma aan stijlen en materialen, waartussen elke vrouw een favoriet kan vinden: of dat nu een klassieke beugelbeha is, een moderne softcup-beha of een model met innovatief spacermateriaal. 

 

Prijzen variëren van €52 (Touch Feeling crop top) over €69 (Cotton Sensation softcup-beha en Cotton Lace spacerbeha) en €70 (Satin Deluxe padded beha) tot €75 (Moments beugelbeha).

 

Shop de Hanro-collecties hier.

    
Store
locator
Zoek
een
winkel
Schrijf je in
op onze nieuwsbrief
Blijf op de hoogte