Lingerienet

Volg de nieuwste trends en collecties in lingerie, badmode en nachtmode voor zowel dames, heren als kinderen via Lingerienet.

 
 
> Home > Nieuws > Collecties > Wat houdt lingerieweek 2018 nu juist in?
prev next

Wat houdt lingerieweek 2018 nu juist in?

Lingerie is niet zomaar een kledingstuk, het brengt meer met zich mee dan je denkt. Het juiste ondergoed kan een wereld van verschil maken. Met het juiste setje voel je je goed in je vel en dat straal je ook uit. In samenwerking met Fedelin, Think-Pink en heel wat lingeriespeciaalzaken wordt tussen 5 en 10 maart de Lingerieweek georganiseerd. Tijdens deze week kan je bij de deelnemende lingeriewinkels (zie store locator) terecht voor kwaliteit, vakmanschap en professioneel advies op maat.

 

Uit onderzoek blijkt dat maar liefst 70% van de vrouwen de verkeerde BH-maat draagt. De oorzaak hiervan is dat veel vrouwen hun maat niet kennen. De gevolgen van een verkeerde BH mogen niet onderschat worden: verlies van vorm en stevigheid, irritatie van de huid, onzekerheid, rugklachten,… Je maat kan ook veranderen door de jaren heen dus je laten opmeten bij de juiste lingeriezaak is de boodschap!  

 

Wereldvrouwendag (8 maart 2018) valt ook tijdens lingerieweek 2018 en is een perfect moment om je eens goed in de watten te laten leggen. Kies tijdens deze week voor één van de 80 zelfstandige lingeriezaken in Vlaanderen en zoek het vertrouwen bij een vakspecialist.

 

In samenwerking met Think-Pink worden bovendien roze spaarvarkens verkocht in de winkels om ook een mooie bijdrage aan het goede doel ‘Share your Care Fonds’ te leveren.

 

Alle info over de Lingerieweek vind je hier

    
Store
locator
Zoek
een
winkel
Schrijf je in
op onze nieuwsbrief
Blijf op de hoogte