Lingerienet

Volg de nieuwste trends en collecties in lingerie, badmode en nachtmode voor zowel dames, heren als kinderen via Lingerienet.

 
 
> Home > Nieuws > Collecties > WIN een luxe 4-in-1-sjaal van Oh Really t.w.v. 280
prev next

WIN een luxe 4-in-1-sjaal van Oh Really t.w.v. 280

Het Belgische merk Oh Really brengt luxueuze accessoires, met als highlight handgemaakte, zijden sjaals! Lingerienet mag er eentje ter waarde van €280 weggeven.

 

Wat kan je winnen?

  • Blauwe sjaal van 100% zijde
  • 4-in-1: 4 draagmanieren, 1 sjaal
  • Met de gouden knopen en het leuke leren riempje met kleurrijke franjes kan je verschillende looks creëren met één sjaal. Ook handig wanneer je niet veel plaats meer over hebt in je kast of koffer ;).

 

Hoe kan je de sjaal dragen?

Je kan de sjaal op (minstens) vier manieren dragen: als avondjurk, als wikkeljurk, als kimonovest en als sjaal. Je vindt verschillende voorbeelden van de draagmogelijkheden in onze galerij hierboven en op de Instagrampagina van het merk.

 

Hoe kan je winnen?

  • Beantwoord hier onze wedstrijdvraag
  • Volg @Lingerienet en @Ohreallyofficial op Instagram en Facebook voor extra kansen!

Achter de schermen

Grafisch designer Lieselotte is het creatieve brein achter het merk ‘Oh Really’. Het is haar liefde voor exotische reisbestemmingen en bling bling die haar inspireerde om zelf resortwear die tot de verbeelding spreekt te gaan ontwerpen. 
 
De Belgische maakt alle items met de hand in haar eigen studio in België, waardoor elk stuk uniek is in kwaliteit en afwerking. De combinatie van felle kleuren en luxematerialen zorgt voor tropische glamour in je kast én je leven. 

 

www.ohreally.be

    
Store
locator
Zoek
een
winkel
Schrijf je in
op onze nieuwsbrief
Blijf op de hoogte