Lingerienet

Volg de nieuwste trends en collecties in lingerie, badmode en nachtmode voor zowel dames, heren als kinderen via Lingerienet.

 
 
> Home > Nieuws > Collecties > Winkel in de kijker: Lingerie Olijf
prev next

Winkel in de kijker: Lingerie Olijf

Onlangs verhuisde Lingerie Olijf naar de Izegemsestraat 51 in Rumbeke. Het nieuwe pand is een pak ruimer, heeft parkeerplaats voor de deur en is ook beter gelegen. Lingerienet stelt graag de nieuwe winkel aan je voor.

 

Wat meteen opvalt is dat de winkel veel lichter is en nu is ingedeeld in (kleuren)thema’s, dus beha's gecombineerd met pyjama's enz. en niet langer volgens het klassieke systeem van pyjama’s bij pyjama’s, beha’s bij beha’s,…


Olijf koos ook voor een nieuwe slogan die de sfeer van beleving in de winkel goed samenvat: “Wear a smile, wear Olijf”. Ga met een glimlach buiten en behoud dat fijne gevoel telkens je je “Olijfje” aan hebt.


"Natuurlijk zijn paskamerservice en aandacht voor elke klant hier een wezenlijk onderdeel van. Het is ook de bedoeling om leuke dingen te doen inde winkel, wat we in de Hoogstraat niet konden wegens plaatsgebrek", vertelt zaakvoerder Lisenka Pelckmans.


De vast waarden, zoals o.a. Marie Jo, Prima Donna, Schiesser, Woody, enz. werden behouden, met hier en daar een nieuwkomer, zoals Promise en Marc’O Polo.

 

Bezoek zeker ook de website van Lingerie Olijf.

    
Store
locator
Zoek
een
winkel
Schrijf je in
op onze nieuwsbrief
Blijf op de hoogte