Zoek  NL / FR
Lingerienet

Volg de nieuwste trends en collecties in lingerie, badmode en nachtmode voor zowel dames, heren als kinderen via Lingerienet.

 
 
> Home > Nieuws > Collecties > Woody lanceert Pure Essentials ondergoed voor dames
prev next

Woody lanceert Pure Essentials ondergoed voor dames

Woody is bijna 25 jaar onafgebroken marktleider in België in de categorie slaapmode en bodywear voor babies, kinderen én volwassenen. Wie Woody zegt denkt meteen aan kleur, doordacht strepenpatroon, guitige beestjes, glow-in-the-dark, comfort en een hoge aaibaarheidsfactor.

 

Het merk Woody heeft ondertussen een uitgebreide fanclub van kleine ukjes tot actieve oma’s en opa’s. En ook het productassortiment breidde mee uit van pyjama’s over homewear tot footwear, swimwear en bedtextiel.

 

Met deze know-how en jarenlange expertise als bagage, kon de ontwikkeling van dames ondergoed niet uitblijven.

 

Voor het ontwerp van de “Pure Essentials” heeft Woody niets aan het toeval overgelaten om het draagcomfort te maximaliseren. Het ondergoed voelt als een tweede huid en is tegelijk heel erg verfijnd én vrouwelijk. Er is een topje met spaghettibandjes en een singlet. Afhankelijk van het lichaamstype en de persoonlijke voorkeur kan gekozen worden uit een bikini slip, hipster, comfort slip of short.

 

Wit en zwart als basiskleuren spreken voor zich, maar ook het nieuwe blauw-grijs wordt een must-have en past bij heel veel huidtypes.

Alle slips worden als tri-pack verkocht voor 27,95 euro. De topjes per stuk voor 16,95 euro.

 

Woody Pure Essentials wordt in een eerste fase gelanceerd op de Belgische markt. De collectie zal vanaf begin juni in de winkels verkrijgbaar zijn. Later volgen ongetwijfeld nog andere markten.

    
Store
locator
Zoek
een
winkel
Schrijf je in
op onze nieuwsbrief
Blijf op de hoogte