Lingerienet

Volg de nieuwste trends en collecties in lingerie, badmode en nachtmode voor zowel dames, heren als kinderen via Lingerienet.

 
 
> Home > Nieuws > Tips > 5 redenen om te kiezen voor een lingeriespeciaalzaak!
prev next

5 redenen om te kiezen voor een lingeriespeciaalzaak!

Lingerie kopen is jezelf trakteren op iets moois. Mooie lingerie zit niet alleen goed, maar geeft je ook (soms onbewust) een boost van zelfvertrouwen. Het is een momentje voor jezelf (dat je dan later kan delen met anderen). En zo’n traktatie, dat is niet alleen naar buiten wandelen met je nieuwe aankoop. Nee, ook het passen, het uitkiezen en het geadviseerd of geïnspireerd worden hoort bij die verwennerij! Die beste service krijg je nog altijd in een lingeriespeciaalzaak. We geven je nog vijf redenen waarom jij voor een speciaalzaak zou moeten kiezen!

 

1. Service

Natuurlijk staat op nummer 1 de service die je krijgt. De persoonlijke toenadering, de vakkennis, de tijd en moeite die voor jou uitgetrokken wordt om samen de juiste maten en modellen te bepalen.

 

2. Ruim aanbod en kwaliteit voor elke maat en elk budget

Of je nu een klein maatje hebt of net stevige ondersteuning nodig hebt: bij een speciaalzaak vind je sowieso jouw ding én krijg je daarin de nodige begeleiding. Het merkenaanbod is groot en ook je te besteden budget wordt gerespecteerd. Ook voor wie speciale lingerie nodig heeft, borstvoedings- of postoperatieve beha’s, kan terecht in een speciaalzaak!

 

3. Paskamerplezier

Shoppen in een speciaalzaak is een beetje genieten van luxe. De paskamerbeleving is pure verwennerij. Geen onflatterend licht of items van de vorige klant die er nog hangen… Wél comfortabel passen met veel ruimte en oog op hygiëne, persoonlijke begeleiding van lingeriespecialisten die steeds bijgeschoold worden en wie weet krijg je ook wel een drankje aangeboden!

 

4. De gedrevenheid en passie van de winkelier

Elke klant is voor de lingeriespecialist evenveel waard. Iedereen is speciaal en moet tevreden naar buitengaan. De winkelier is trots op zijn zaak en wil alleen het beste voor zijn klanten. Ze zijn gemotiveerd om de klanten te inspireren, de nodige hulp aan te bieden en soms de klant eens over de streep te trekken om iets nieuws en beters te kopen! Elk seizoen staat de lingeriespecialist te popelen om de nieuwe collecties uit te kiezen en voor te stellen in de winkel. En het allerliefst wordt een persoonlijke band opgebouwd die soms zelfs van generatie op generatie verder gaat. Echte passie, dat voel je als klant!

 

5. De extraatjes

In een speciaalzaak word je in de watten gelegd. Een drankje, een uitnodiging voor een speciaal event, de gemoedelijke sfeer, je bent geen anoniem nummer, een lach, een babbel en vooral ook vaak een luisterend oor. Leuke geschenkjes bij de aankopen of als je voldoende klantenkaartpunten gespaard hebt, ook dat doet een klant kiezen voor een speciaalzaak.

 

Bij een speciaalzaak winkelen is een totaalbeleving. Je wordt op en top verwend van de moment dat je de deur binnenkomt met een persoonlijke begroeting tot het moment dat je tevreden met je winkeltasje en je nieuwe aankoop buitenloopt. Geen reden meer om nog te twijfelen over het kiezen voor een speciaalzaak!

 

Hier vind je een speciaalzaak in je buurt.

    
Store
locator
Zoek
een
winkel
Schrijf je in
op onze nieuwsbrief
Blijf op de hoogte