Zoek  NL / FR
Lingerienet

Volg de nieuwste trends en collecties in lingerie, badmode en nachtmode voor zowel dames, heren als kinderen via Lingerienet.

 
 
> Home > Nieuws > Tips > 6 x comfortabel ondergoed voor de druk werkende man
prev next

6 x comfortabel ondergoed voor de druk werkende man

We werken hard én veel en zien dat vaak als vanzelfsprekend. Toch is het belangrijk dat ons lichaam voldoende basiscomfort geniet. De eerste stap daarnaartoe is... comfy onderkleding. Vandaag is het de beurt aan de mannen: vind hier onze selectie fijn zittend ondergoed voor de druk werkende man!

 

Bij Ammann gaan comfort en tijdloosheid gecombineerd in ondermode die je graag zal dragen. Een slip of boxer met subtiel streepje of een organische, witte slip. Ammann bezorgt je wat je zoekt!

 

Kies voor eerlijke ontwerpen met Unico, volledig geproduceerd in Colombia door lokale mensen en met lokale materialen. Kwaliteitsvol ondergoed dat de ideale basis vormt voor onder een klassevol pak. All eyes on you, terwijl jij op je gemak in een van de Clasicos van Unico voorbij wandelt!

 

Zoek je gemakkelijke, maar stijlvolle everyday wear? Ga dan voor de navy trunk van Schiesser, waarin draagcomfort en jarenlange ervaring samenkomen.

 

Mannenondermode waar je ’s morgens met plezier in stapt, vind je vast en zeker in de levendige, vrolijke collectie van Muchachomalo

 

Ben jij eerder sportief aangelegd? Ga dan voor PFM, dat mannen het nodige zelfvertrouwen geeft om dat wat ze willen te presteren, of neem Ten Cate onder de arm voor een stoere, sexy look. 

    
Store
locator
Zoek
een
winkel
Schrijf je in
op onze nieuwsbrief
Blijf op de hoogte