Lingerienet

Volg de nieuwste trends en collecties in lingerie, badmode en nachtmode voor zowel dames, heren als kinderen via Lingerienet.

 
 
> Home > Nieuws > Tips > Breng je oude beha binnen en krijg 10 euro korting!
prev next

Breng je oude beha binnen en krijg 10 euro korting!

Onder de noemer ‘Vrouwen Ondersteunen Vrouwen’ zamelen maar liefst 84 Vlaamse lingeriewinkels in de maand november beha's in voor het goede doel.

 

Vrouwen Ondersteunen Vrouwen

Hiermee willen de deelneme lingeriewinkels enerzijds hun trouwe klanten belonen. Vrouwen die hun beha binnenbrengen krijgen namelijk een kortingsbon van €10 als blijk van waardering om bij hun lokale winkel te shoppen. Anderzijds geven de lingeriedetaillisten zo iets terug aan de samenleving en tonen ze hun inzet voor vrouwen die minder toegang hebben tot kwalitatieve lingerie én voor de milieuproblematiek.

 

Be The Fibre & Wereldmissiehulp

Samen met Wereldmissiehulp en hun project ‘Be the Fibre’ zorgen de lingeriezaken ervoor dat ze samen inzetten op duurzaam ondernemen binnen de mode- en lingeriesector.
De nog draagbare beha’s krijgen via Wereldmissiehulp een nieuw leven voor dames die minder toegang hebben tot kwaliteitsvolle lingerie. Niet draagbare stukken worden via het initiatief ‘Be the Fibre’ gerecycleerd en als grondstof gebruikt voor nieuwe kledij en leuke, circulaire accessoires zoals laptoptassen, paraplu’s en tote bags.

 

Op die manier helpt de lingeriesector om iets terug te geven aan de samenleving en aan onze planeet. Met de opbrengst van de producten worden duurzame ontwikkelingsprojecten gefinancierd. Een win-win voor iedereen dus!

 

Breng vandaag nog je oude beha’s binnen bij de deelnemende lingeriewinkels en ontvang een kortingsbon van 10 euro!


Een overzicht van de deelnemende handelaars vind je hier.

    
Store
locator
Zoek
een
winkel
Schrijf je in
op onze nieuwsbrief
Blijf op de hoogte