Lingerienet

Volg de nieuwste trends en collecties in lingerie, badmode en nachtmode voor zowel dames, heren als kinderen via Lingerienet.

 
 
> Home > Nieuws > Tips > Do It Yourself: knutsel een diertje met een paar sokken!
prev next

Do It Yourself: knutsel een diertje met een paar sokken!

Heb jij altijd al een diertje gewild? Dan is dit het moment om er eentje te knutselen! Het Spaanse merk Ysabel Mora stelde via een stappenplan voor om met een paar oude kousen en een beetje knutselgerief aan de slag te gaan. Wij vertaalden het voor je naar het Nederlands.

 

Pak naald en draad erbij en denk alvast na over de naam van je diertje. Volg stap voor stap ons stappenplan op en zeg welkom tegen je nieuwe huisgenootje! Je kan je creatie delen met de hashtag #lingerienet, #stayhomewithLingerienet en #yomequedoencasita (Spaans voor #ikblijfinmijnkot). 

 

Stap 1

Leg al het nodige materiaal klaar. Dit heb je nodig:

-          Een paar sokken

-          Twee knopen van dezelfde grootte

-          Katoen 

-          Kussenvulling/watjes om je knuffel op te vullen.

-          Een schaar

-          Naald

-          Draad 

-          Supervisie van je ouders bij kinderen

 

Stap 2

Met de eerste sok maken we het lichaam en de benen. De armen, oortjes, de mond en het staartje zijn voor de andere sok. Met de prentjes hierboven lukt het je zeker!

 

Stap 3 

Vervolgens knip je in de sok en geef je er volume aan door er de vulling in te stoppen. Klaar? Dan is het tijd voor papa of mama om de stukjes aan elkaar naaien, zodat het lichaampje dicht blijft en de vulling er niet meer uitvalt. Nu moeten we alles nog aan het lichaam vastmaken. Ons diertje begint vorm te krijgen!  

 

Stap 4

Één van de belangrijkste momenten is aangebroken: we gaan de grootte van de oogjes kiezen en ook de kleur van de draad (die deel zal uitmaken van de oogjes).

 

Stap 5

De kinderen kunnen de vulling opnieuw in de lichaamsdeeltjes steken, terwijl papa en mama de mond naaien en de oogjes op het diertje naaien.

 

Stap 6

Et voila! Welkom, nieuw huisgenootje! Ondertussen weet je vast al een leuke naam.

Neem een foto en deel deze op je sociale netwerken met de hashtag #lingerienet, #staysafewithLingerienet en #yomequedoencasita (Spaans voor 'ik blijf in mijn kot'). We kunnen niet wachten om je diertje te zien ;).

    
Store
locator
Zoek
een
winkel
Schrijf je in
op onze nieuwsbrief
Blijf op de hoogte