Lingerienet

Volg de nieuwste trends en collecties in lingerie, badmode en nachtmode voor zowel dames, heren als kinderen via Lingerienet.

 
 
> Home > Nieuws > Tips > Geef een oude beha aan het goede doel én krijg korting
prev next

Geef een oude beha aan het goede doel n krijg korting

Vrouwen horen andere vrouwen te ondersteunen, toch? Wil je zelf een steenje bijdragen voor zowel het milieu als voor andere vrouwen en tegelijkertijd zelf korting krijgen? Snel dan in november naar een van de 85 lingeriewinkels die meedoen aan deze inruilactie.

 

Bijzondere tijden vragen om creatieve acties. Zo dachten 85 lingeriewinkeliers bij de organisatie van hun grote beha-inruilactie die gedurende de maand november loopt. Onder de slogan ‘Vrouwen Ondersteunen Vrouwen’ zamelen de deelnemende lingeriewinkels zoveel mogelijk oude beha’s in.

 

De nog draagbare ingezamelde beha’s krijgen via Wereldmissiehulp een nieuw leven voor dames met minder toegang tot kwaliteitsvolle lingerie. Niet-draagbare stukken worden via het initiatief ‘Be the Fibregerecycleerd en als grondstof gebruikt voor nieuwe kledij en leuke, circulaire accessoires zoals laptoptassen, paraplu’s en tote bags. 

 

Op die manier helpt de lingeriesector om iets terug te geven aan de samenleving en aan onze planeet. Met de opbrengst van de producten worden duurzame ontwikkelingsprojecten gefinancierd. Van een win-win gesproken! 

 

"Doel van de actie is enerzijds het belonen van trouwe klanten door hen, bij het binnenbrengen van hun oude beha’s, een kortingbon te geven als blijk van waardering om bij hun lokale lingeriewinkel te shoppen en hen zo te ondersteunen in moeilijke tijden. Anderzijds willen de deelnemende lingeriedames ook iets teruggeven aan de samenleving en hun inzet tonen voor de milieuproblematiek waar we allen steeds meer mee geconfronteerd worden", aldus Jessy De Groote van lingeriewinkel Zita

 

Samen met Wereldmissiehulp en hun project ‘Be the fibre’ zorgen de lingeriezaken ervoor dat ze samen inzetten op duurzaam ondernemen binnen de mode- en lingeriesector. "Het besef dat duurzaam ondernemen de toekomst is, dringt meer en meer door binnen de mode- en lingeriesector. Met dergelijk initiatief tonen we dan ook aan dat we hier als sector graag aan meewerken", stelt Isolde Delanghe, directeur Mode Unie.

 

Oude beha’s kunnen gedurende de hele maand november binnengebracht worden bij de deelnemende lingeriezaken, verspreid over heel Vlaanderen. In ruil voor de oude stukken krijgen klanten een bon van 10 euro korting die ze kunnen besteden bij een volgende aankoop in de maand november. 

 

Meer info via de Facebookpagina van Vrouwen Ondersteunen Vrouwen.

    
Store
locator
Zoek
een
winkel
Schrijf je in
op onze nieuwsbrief
Blijf op de hoogte