Lingerienet

Volg de nieuwste trends en collecties in lingerie, badmode en nachtmode voor zowel dames, heren als kinderen via Lingerienet.

 
 
> Home > Nieuws > Tips > Het verhaal van Balina Boutique, voorheen Boutique Sauvernier
prev next

Het verhaal van Balina Boutique, voorheen Boutique Sauvernier

Nadine Mengels is eigenares van een lingeriewinkel in Hannut (Wallonië), die recent van naam veranderde. Sinds december 2020 heet Boutique Sauvenier namelijk Balina Boutique. Vandaag deelt zij haar verhaal met ons!

 

Kan je ons eens vertellen hoe je met de winkel bent gestart? 

"Ik ben ingenieur van opleiding en heb gedurende 23 jaar in deze industrie gewerkt, in een voornamelijk mannelijk milieu met internationaal bereik. Destijds was ik klant in een lingeriewinkel in Hannut: Marie Jo Sauvenier. Het was een instituut. Het is deze winkel die ik eind 2017 overnam toen mevrouw Sauvenier op pensioen ging. Dat was een verandering van 180 graden in mijn leven!

 

Ik ben hiermee gestart omdat ik me wou inzetten voor de lokale economie, de job van de drie werkneemsters in de winkel wilde behouden en een geschiedenis van meer dan 40 jaar wou voortzetten."

 

Wat is er veranderd sinds jij de boetiek hebt overgenomen?

"Mijn verkoopsteam en ik hebben de collectie jonger gemaakt en toch de belangrijkste merken behouden. Het gamma is uitgebreid met badcollecties en homewear. We zijn ook aanwezig op sociale media: Facebook, Instagram, Google Mijn Bedrijf. En we hebben een webshop!

 

In volle COVID-crisis is de winkel verhuisd naar de belangrijkste winkelstraat van de stad en zijn we van logo veranderd. Sinds december 2020 werd Boutique Sauvenier dan Balina Boutique. We ontvangen onze klanten in een grotere ruimte, strak, modern en licht. Een omgeving waar men zich goed voelt en die de service en het advies weerspiegelt die we aan onze klanten aanbieden. Bij ons zal je altijd met goed humeur en vriendelijk ontvangen worden."

 

Hoe zou je je winkel in enkele woorden beschrijven?

 

“Modern en licht, een winkel die puur en comfortabel oogt met witte, roze en natuurlijke houttinten. Met intieme, ruime paskamers en een leuk koffiehoekje voor wie je vergezelt 😊.”

 

Welke merken verkoop je in je winkel?

 

  • De hoofdmerken:
    • Lingerie : Prima Donna, Marie Jo, Chantelle, Passionata, Simone Pérèle, Empreinte, Louisa Bracq, Aubade, Anita
    • Badmode : Sunflair, Olympia, Sunmarin, Watercult, Lidea, Charmline, Chantelle, Simone Pérèle, Liu Jo, Anita
    • Nachtmode en ondergoed (heren en dames): Ringella, Vamp, Egatex, Senoretta, Peignora, Leon & Leonie, Alice et Maman, Calida, Arthur, Coemi
    • Homewear : Alice et Maman, Liu Jo, Egatex, Calida

 

Praktische informatie

Balina Boutique

Place Henri Hallet 20

4280 Hannut

019 513013

 

Bedankt om je verhaal met ons te delen!

    
Store
locator
Zoek
een
winkel
Schrijf je in
op onze nieuwsbrief
Blijf op de hoogte