Zoek  NL / FR
Lingerienet

Volg de nieuwste trends en collecties in lingerie, badmode en nachtmode voor zowel dames, heren als kinderen via Lingerienet.

 
 
> Home > Nieuws > Tips > Ik ga op vakantie en ik neem mee... mijn flesje Soak Wash!
prev next

Ik ga op vakantie en ik neem mee... mijn flesje Soak Wash!

De paasvakantie nadert met rasse schreden en zij die op vakantie gaan, beginnen stilaan met het inpakken van hun koffer. Heerlijk op reis naar een warm oord, een wellness resort of een andere plek waar je badkleding van pas zal komen? Dan vergeet je één ding best niet: je flesje Soak Wash, het wasproduct voor alle delicate kleding.

 

Het woordenboek beschrijft soakworthy als iets dat speciale zorg en aandacht verdient door zijn emotionele waarde. Om jouw favoriete lingerie of zwemkledij efficiënt te wassen zonder dat hij van kleur verandert, is Soak Wash het ideale middel. Op reis kan het product gemakkelijk voor een handwasje gebruikt worden, waarbij het niét hoeft uitgespoeld te worden om de zeep te verwijderen.

 

Maar ook als je naar een iets kouder oord gaat, is Soak je trouwe reisgenoot: het product beperkt zich bovendien niet enkel tot het verzachten van badkleding en lingerie: ook breigoed, kasjmier, sportkledij, kousen en zelfs babykleertjes komen proper, zacht en fris uit hun wasbeurt (zowel machinaal als met de hand).

 

Oog voor het milieu

Met een ecologische formule op basis van bio-afbreekbare, plantaardige en duurzame ingrediënten én recycleerbare flessen en labels, draagt het merk zijn steentje bij aan het milieu. Het product is overigens fosfaat –en kleurstofvrij. 

Stap voor stap

Ben je overtuigd dat een flesje Soak jouw reis zoveel simpeler kan maken? Dan lees je hier stap voor stap hoe je het product kan gebruiken.

 

Stap 1: Voeg per kledingstuk of setje één koffielepel Soak toe aan 3 of 4 liter koud water (lingeriesetjes dienen best wel samen gewassen te worden om een gelijke kleur te behouden). 

Stap 2: Laat het kledingstuk ongeveer 15 minuten inweken (“let it soak”): tijdens dit proces worden vuil en geurtjes geabsorbeerd en vastgehouden door en in het water

Stap 3: Klaar en genieten maar! 

 

Het product bestaat in 6 verschillende frisse parfums (inclusief geurloze variant) en in twee formaten. Voor meer informatie over het product, ga naar deze of deze website

 

De badmode op de foto's is van de merken David, Vacanze Italiane en Iconique. Waar je deze merken kan vinden, zie je op onze store locator.

    
Store
locator
Zoek
een
winkel
Schrijf je in
op onze nieuwsbrief
Blijf op de hoogte