Lingerienet

Volg de nieuwste trends en collecties in lingerie, badmode en nachtmode voor zowel dames, heren als kinderen via Lingerienet.

 
 
> Home > Nieuws > Tips > Lifesaver: dit heb je nodig om schuren van de dijen te voorkomen
prev next

Lifesaver: dit heb je nodig om schuren van de dijen te voorkomen

De zomer is daar en de korte rokjes en shorts mogen weer aan. Slechts één ding houdt je tegen om hiervan te genieten: je schurende dijen. Wij geven je de oplossing.

 

De meeste vrouwen kennen het wel, dat irritante gevoel wanneer de bovenkanten van de dijen tegen elkaar aankomen en wrijving creëren. De huid gaat vervolgens schuren en irriteren, waardoor gewoon wandelen al pijn kan doen. 

 

Goed nieuws: Bandelettes® dijenbanden heeft een oplossing. Door de luchtige en comfortabele dijenbanden wordt het schuren aan de binnenkant van de dijen tegengegaan. Het product blijft op zijn plaats zitten zonder op en neer te rollen, dankzij de siliconen banden aan de binnenkant. 

 

De gepatenteerde Bandelettes® zijn bovendien ook nog eens een mooi alternatief voor de warme fietsshorts of leggings die nu vaak gedragen worden tegen het schuren. Ze zijn verkrijgbaar in kant in verschillende basiskleuren, zoals beige, zwart en wit, maar ook in trendy rood en bruin. Ook aan de mannen werd gedacht met de sportieve unisex Bandelettes. Een leuk filmpje over het product vind je hier!

 

Een echte lifesaver, toch, die dijenbanden? Zoek op onze store locator de winkels die het product verkopen.

    
Store
locator
Zoek
een
winkel
Schrijf je in
op onze nieuwsbrief
Blijf op de hoogte