Lingerienet

Volg de nieuwste trends en collecties in lingerie, badmode en nachtmode voor zowel dames, heren als kinderen via Lingerienet.

 
 
> Home > Nieuws > Tips > Lingerie by Fie: een nieuwe zaak recht uit het hart
prev next

Lingerie by Fie: een nieuwe zaak recht uit het hart

Vandaag plukken we opnieuw een enthousiasteling vanachter de lingeriebalie. We geven het woord aan An-Sofie De Knijf, de vrouw achter Lingerie by Fie.

 

Wanneer ben je gestart met je winkel?

"Ik ben begin april opgestart met voorlopig enkel een webshop. We hebben ons oog laten vallen op een nieuwbouwpand. Als alles op schema blijft kan ik in september daar mijn fysieke winkel openen."

 

Hoe ben je op het idee gekomen om deze winkel te starten?

"Tijdens mijn bacheloropleiding heb ik altijd een studentenjob gedaan in een lingeriewinkel. Ik merkte toen al dat hoe langer ik de job deed, hoe groter mijn liefde hiervoor werd. Na het behalen van mijn diploma in Sociale Readaptatiewetenschappen ben ik aan de slag gegaan in de bijzondere jeugdzorg. Aangezien dit een tijdelijk contract was, kwamen nadien voor mij alle wegen opnieuw open te liggen. Dat was het moment waarop ik mij realiseerde dat mijn hart echt bij de lingeriewereld ligt. Ik kon opnieuw aan de slag in de lingeriesector. Ik kreeg opnieuw de kans om alles van dichtbij te leren en te ontdekken."

 

Wat maakt dat je hart zo in de lingeriewereld ligt?

“Het zijn alle aspecten van de job die ik zo enorm waardeer, waar ik zo ontzettend gelukkig van word en die zo dicht liggen bij wie ik ben. Ik word zo gelukkig als ik een klant de juiste hulp kan bieden, een babbeltje kan doen en een klant zich goed kan laten voelen. Ik word zo enthousiast als ik opnieuw naar een leverancier kan gaan en daar een mooie collectie mag gaan bewonderen en aankopen. Al deze aspecten samen hebben gemaakt dat ik nu de sprong maak naar een eigen lingeriezaak: Lingerie By Fie. Ik volg nu mijn hart en ik kijk ontzettend hard uit naar wat de toekomst zal brengen.”

 

Je klinkt vastberaden en dat uit zich zonder twijfel in een bijzonder concept. Vertel eens, wat maakt jouw winkel speciaal?

“Wanneer je zal binnenkomen bij Lingerie By Fie zal je een modern interieur aantreffen in een huiselijke stijl. Ik zal je hartelijk ontvangen en een unieke, persoonlijke service bieden. Mijn doel is om dicht bij de klant te blijven. Oog te hebben voor hun noden en hun vragen met daarbij mijn ervaring, deskundigheid én liefde voor de producten. Dit zowel voor mannen, vrouwen als kinderen. 

 

Aangezien ik zelf nog jong ben, wil ik ook inzetten op jonge mensen. Een basiskennis hebben van de juiste beha en behamaat is zo belangrijk voor je eigen lichaam. Om dit te realiseren zet ik in op een goede webshop die helemaal up-to-date is. Wanneer je je dan bewust bent van je maat wordt een beha kopen veel leuker en makkelijker. 

 

Met andere woorden: ik wil iedere klant die nu van mening is dat een beha gaan kopen een helse opdracht is, laten meegenieten van mijn liefde voor deze mooie sector en laten zien dat dit ook aangenaam, leuk en ontspannend kan zijn!"

 

Dat klinkt geweldig. Hoe zou je je winkel zelf in enkele woorden omschrijven?

"Modern, dynamisch, aangenaam en ontspannend."

 

Welke merken verkoop je in je zaak? 

“Een greep uit ons assortiment: Chantelle, Passionata, Marlies Dekkers, Aubade, Empreinte, Twin-Set, Promise, Calvin Klein, Tommy Hilfiger, Woody, …”

 

Praktische info

De winkel zal gevestigd zijn in de Grotestraat 17/008, 3380 Glabbeek  

Website: www.lingeriebyfie.be

Sociale media: @Lingeriebyfie 

 

Vragen voor deze enthousiaste winkelier? Dan kan je altijd contact opnemen via info@lingeriebyfie.be.

 

    
Store
locator
Zoek
een
winkel
Schrijf je in
op onze nieuwsbrief
Blijf op de hoogte