Lingerienet

Volg de nieuwste trends en collecties in lingerie, badmode en nachtmode voor zowel dames, heren als kinderen via Lingerienet.

 
 
> Home > Nieuws > Tips > Lingerie Marie-Therese heropent haar deuren met nieuw team
prev next

Lingerie Marie-Therese heropent haar deuren met nieuw team

Lingeriespeciaalzaak Marie-Therese in Poederlee heeft een gemotiveerde overnemers gevonden die vanaf vrijdag 20 augustus de winkel met volle goesting zullen verderzetten. Het gaat om Ellen Dankers en Joris Biron. Wij spraken met nieuwe zaakvoerder Ellen!

 

Hoe ben je bij Lingerie Marie-Therese terecht gekomen?

“Ik heb altijd al interesse gehad in lingerie en werkte vroeger ook al in een lingeriezaak. Daar ontstond het idee om zelf een lingeriewinkel te beginnen. Dat bleek echter niet evident, omdat de merken die ik wou verdelen niet zomaar te verkrijgen waren. Toen ik hoorde dat Marie-Therese over te nemen was, twijfelde ik natuurlijk niet!”

 

Het gaat om een familiezaak. In hoeverre nemen jullie de waarden en merken van de ‘vorige’ winkel mee in de heropening?

“Lingerie Marie-Therese is tot ver buiten de regio bekend om het uitgebreide matenaanbod, de gekende merken en de vakkennis van het verkoopsteam. Het is dan ook zeker de bedoeling om deze waarden verder te zetten! Ook de merken blijven dezelfde, maar we zullen wel steeds op zoek blijven gaan naar nieuwigheden!”

 

Welke merken kunnen de klanten dan bij jullie vinden?

“De merken die we verdelen zijn oa.: Marie Jo, L’Aventure, Prima Donna, Twist, Chantelle, Passionata, Empreinte, Anita, Ulla,...”

 

Is er voor de rest nog iets dat onze lezers moeten weten? 

“Om de mensen zo goed mogelijk te kunnen helpen, hebben we besloten om ook op afspraak te blijven werken. Op die manier krijgt elke klant de volle aandacht en vermijden we lange wachttijden. Onze nieuwe openingsuren zijn:

 

  • maandag: gesloten
  • dinsdag: 13-20u
  • woensdag, donderdag en vrijdag: 09-17.30u
  • zaterdag: 10-17u

 

Ook zonder afspraak is iedereen van harte welkom uiteraard!”

 

Praktisch

    
Store
locator
Zoek
een
winkel
Schrijf je in
op onze nieuwsbrief
Blijf op de hoogte