Lingerienet

Volg de nieuwste trends en collecties in lingerie, badmode en nachtmode voor zowel dames, heren als kinderen via Lingerienet.

 
 
> Home > Nieuws > Tips > Lingeriewoordenboek: wat is een zelfklevende beha?
prev next

Lingeriewoordenboek: wat is een zelfklevende beha?

Misschien heb je er wel al van gehoord: een zelfklevende beha. Maar wat is het nu precies en hoe werkt het dan? In ons lingeriewoordenboek leggen we het uit!

 

Een zelfklevende beha, ook wel plakbeha of rugloze beha genoemd, wordt voornamelijk gebruikt onder rugvrije en strapless outfits. Ideaal dus tijdens de aankomende feestdagen!

 

Deze functionele onderkleding is bedoeld om de borsten van een vrouw dezelfde ondersteuning, lift en het effect van decolletéte te geven als een normale beha, terwijl de schouders en rug volledig vrij blijven van bandjes.

 

Zelfklevende beha's zijn er in vele designs en opties om het gewenste effect voor de buste te creëren, zoals een low plunge, push-up of extra volume.

 

De huidvriendelijke zelfklevende siliconen in de cups van de beha hechten gemakkelijk aan de borsten, zodat de beha de hele dag op zijn plaats blijft. Bij de meeste zelfklevende beha's wordt het tepelgebied siliconenvrij gehouden om het comfort te vergroten.

 

Als je de beha na het dragen goed verzorgt door hem te wassen met lauw water en hem aan de lucht te laten drogen, kan hij vele malen worden gedragen!

    
Store
locator
Zoek
een
winkel
Schrijf je in
op onze nieuwsbrief
Blijf op de hoogte