Lingerienet

Volg de nieuwste trends en collecties in lingerie, badmode en nachtmode voor zowel dames, heren als kinderen via Lingerienet.

 
 
> Home > Nieuws > Tips > Local Friday: getuigenis van een lingerieblogger
prev next

Local Friday: getuigenis van een lingerieblogger

Vandaag is het Black Friday, maar eigenlijk was het dat al de hele week. Op het hele internet zijn er waanzinnige kortingen terug te vinden, maar ook de keerzijde wordt in de media gebracht. Zo verschenen er deze week op internet en in de kranten verschillende opinies, zoals dit artikel over de impact van Black Friday op lokale handelaars. Winkeliers kunnen soms moeilijk volgen met al deze kortingen en komen onder druk te staan, en zo ontstond het concept 'local friday'. Maar waarom lokaal shoppen?

 

Zoals je al dan niet weet, zijn de inspiratie-, collectie- en trendartikels op Lingerienet altijd gelinkt aan merken die in lingeriespeciaalzaken verkocht worden, door zelfstandige winkeliers. Voor 'local friday' gingen we in gesprek met lingerieblogger The Bra Addict, die ons vertelde waarom offline winkelen voor lingerie, bij een lokale handelaar, beter is dan online.

 

Offline vs online

"Hoewel er online zoveel meer mogelijkheden zijn, is een pasmoment in de winkel uiterst belangrijk (zeker aan het begin van je pasavontuur!). En zonder onze steun, kunnen deze handelaars niet overleven...


Net zoals het in de fitness belangrijk is om een begeleider te hebben die nagaat welke oefeningen bij je passen en of je ze juist uitvoert, zal de lingeriedetaillist de geschikte opties voorzien, specifiek voor JOU.


Winkeliers in een lingerieboetiek zullen je juiste maat uitkiezen en tonen hoe je de beha moet aandoen, verzorgen en dragen.


Echte winkels besparen ons de hoofdpijn van retourzendingen en verlichten ons van de pasfrustraties die we anders ervaren." - The Bra Addict

 

Wat is jouw ervaring van lingerie online vs offline kopen? Deel het met ons onder dit bericht op onze facebookpagina. Wil je het liever anoniem kwijt? Stuur ons dan een mail.

 

Meer over de blogger

The Bra Addict is een jongedame met vollere boezem die in Canada over lingerie blogt, zowel op Instagram als op Youtube. Ze draagt merken zoals Empreinte, Felina, Pancahe, Simone Pérèle en Triumph en reviewt lingerie op haar verschillende kanalen.

     
Store
locator
Zoek
een
winkel
Schrijf je in
op onze nieuwsbrief
Blijf op de hoogte