Lingerienet

Volg de nieuwste trends en collecties in lingerie, badmode en nachtmode voor zowel dames, heren als kinderen via Lingerienet.

 
 
> Home > Nieuws > Tips > Pekastya Lingerie breidt uit en gaat voor waw-effect
prev next

Pekastya Lingerie breidt uit en gaat voor waw-effect

Dat de lingeriesector niet blijft stil staan, was al langer duidelijk. Ook de zelfstandige retailers willen hun klanten steeds beter in de watten leggen. Vandaag in de kijker: de uitbreiding en verhuis van Pekastya Lingerie in Puurs!


Binnenkort breiden jullie uit. Vertel!

“Sinds oktober vorig jaar doen we de winkel met twee (moeder en dochter, Katy en Stephanie). Door de input van Stephanie, 24 jaar, zijn we op sommige vlakken aan het uitbreiden. Hiermee bedoelen we vooral dat de mening van iemand jonger heel anders kan zijn dan iets wat je in gedachten had, ook na bijna 10 jaar ervaring. Nieuwe merken, uitgebreidere collecties en twee meningen bij elkaar zorgen ervoor dat we een nieuwe weg willen inslaan met de winkel.

 

We willen de klant een echte totaalbeleving bieden waarbij het woord ‘wauw’ direct in je opkomt. Een heel nieuwe winkellook moet ervoor zorgen dat de klant nog meer zin krijgt om te komen winkelen bij ons. 

 

We streven ernaar om op 1 december te kunnen starten in ons nieuw pand. Als de werken meer tijd in beslag zouden nemen dan voorzien, verplaatsen we de opening naar 1 januari.”

 

Wat kunnen de klanten verwachten in jullie nieuwe winkel?

“Zoals hierboven reeds vermeld, willen we streven naar een totaalplaatje. We verhuizen nu voor de derde keer, en zoals men zegt: ‘derde keer, goede keer’. Dit moet er echt bonk op zitten! We zullen terug meer mogelijkheid bieden om te passen, met twee paskamers. Daarnaast komt er ook weer een kleine coffee corner waar de klant (of de wachtende wederhelft) een gratis kopje koffie kan nuttigen. We willen inspelen op de wensen van de klant. Zo zullen we ook dieper uitbreiden/aankopen, zodat we nog beter advies kunnen geven op maat van elke klant. Het wordt een groter pand, dus we willen inspelen op bepaalde thema’s. Zo zal je bijvoorbeeld bepaalde reeksen lingerie kunnen combineren qua kleuren/tinten met nachtmode of badmode en dat willen we jullie dan ook graag voorstellen aan de hand van combinaties die wij maken.” 

 

Wat maakt jullie winkel speciaal?  

“Wij hebben de hulp ingeschakeld van een interieurarchitecte om zo een echt wauw-effect te kunnen creëren. Wij brainstormen met haar over kleuren, materialen, indelingen, etc. Zij zal er dan voor zorgen dat je binnenwandelt met je mond wagenwijd open! 😉 Verder streven we nog meer naar een passend advies voor elke klant. We zoeken samen met jou uit waarin je je het best voelt en welke lingerie het best bij je past. Het is een individuele zoektocht waarbij we enorm graag helpen! De dankbaarheid die we vervolgens van de klant terugkrijgen, is iets waaruit we nog meer motivatie en energie putten.”

 

Hoe zou je je winkel in enkele woorden omschrijven?

“Vernieuwend, toegankelijk, ruim aanbod, eerlijk en passend advies, voor jong en oud.”

 

Zal je ook andere merken in je zaak verkopen? Indien ja, welke?

“We zijn recentelijk begonnen met Alice et Maman en Love Stories. Deze merken willen we dan ook beter presenteren en in de kijker zetten. Het zijn modieuze, frisse merken en Alice et Maman is Belgisch, wat we toch ook wel een pluspuntje vinden! Verder zullen we onze ‘Van De Velde-merken' verder uitbreiden en dieper inkopen. Marie-Jo en Prima Donna vormen namelijk onze basis en daar willen we nog meer op inspelen. Zo loop je nooit met lege handen naar buiten!"

 

En last but not least, waar kunnen de mensen je vinden?

“We verhuizen naar Dorpshart 23 in Puurs, recht tegenover de KBC-bank. De nieuwe winkel zal dus amper 500m verder liggen dan waar we nu zitten, wat het voor de klant ook eenvoudig maakt. Tot dan is Pekastya Lingerie nog te vinden op Hoogstraat 25a in Puurs."

 

We wensen Katy en Stephanie veel succes met de uitbreiding!

 

Pekastya lingerie op onze store locator.

    
Store
locator
Zoek
een
winkel
Schrijf je in
op onze nieuwsbrief
Blijf op de hoogte