Lingerienet

Volg de nieuwste trends en collecties in lingerie, badmode en nachtmode voor zowel dames, heren als kinderen via Lingerienet.

 
 
> Home > Nieuws > Tips > Spanx brengt corrigerend shortje voor onder elke outfit
prev next

Spanx brengt corrigerend shortje voor onder elke outfit

Spanx verwelkomt een nieuwigheid in haar shapewearcollectie, ideaal voor onder jouw volledige zomergarderobe.


Wat is het?

Het gaat om corrigerende, licht doorschijnende nylon shorts, oftewel de Skinny Britches van Spanx. Hoewel het product eruit ziet als een transparante shapewearkous, is de steun van het broekje (40 of 20 den) te vergelijken met die van 80 den. Het speciale aan dit item is dat je eigen huidskleur er doorheen schijnt, doordat het gebreid is in een soort transparante draad. De short is zowel in high waist als in low waist te verkrijgen.

 

Waarom heb je het nodig?

Erg fijn voor wie, ook tijdens de zomer, houdt van shapewear die niet zichtbaar is voor de buitenwereld. De huid wordt als het ware opgespannen door een onzichtbaar shortje. Wanneer een vrouw shapewear draagt, moet ze ook op opletten dat ze de juiste kleur kiest. Door de transparante eigenschappen van dit product kan het voor verschillende huidskleuren een oplossing bieden. 

 

Hoe kan je het dragen?

Het broekje kan als onderlaag gedragen worden onder witte kleding, zoals onder een wit linnen jurkje of een witte culotte. De short kan tot aan de navel of over de maag getrokken worden en is bovendien voorzien van een katoenen kruisje. 

 

Wil jij er een scoren? Kijk dan hier naar de verkooppunten van Spanx in de Benelux.

    
Store
locator
Zoek
een
winkel
Schrijf je in
op onze nieuwsbrief
Blijf op de hoogte