Zoek  NL / FR
Lingerienet

Volg de nieuwste trends en collecties in lingerie, badmode en nachtmode voor zowel dames, heren als kinderen via Lingerienet.

 
 
> Home > Nieuws > Tips > Sportief de kou trotseren met deze home- en loungewear voor mannen
prev next

Sportief de kou trotseren met deze home- en loungewear voor mannen

Nergens beter dan thuis, liefst in sportieve loungewear die ook nog eens comfortabel aanvoelt! Wij zochten de tofste huispakken voor je uit. 

 

Een heerlijke warme two-piece en toch die sportieve touch? Kijk eens bij Manned voor een mooie vest met rits of bij Medima voor angora underwear, op diervriendelijke wijze gewonnen. Ook Schiesser weet te bekoren met een warm huispak in onweerstaanbaar grijs.

 

Straal volop klasse uit met de look van Victor by Vandy of ga voor een stijlvol ruitje in de homewear van Verdiani of Peignora. Bij deze laatste kan je meteen ook een matching nachtkleed scoren voor vrouwtje lief. 

 

Neem je ‘sporty’ erg letterlijk, dan is de pyjama met wintersportprint van McAlson op jouw lijf geschreven. Ook de formule-1-chihuahua die pronkt op de homewear van het Belgische Moon by Duranti, moet niet onderdoen.

 

Een klassiek, mooi afgewerkt streepje vind je bij Ammann, terwijl Punto Blanco dan weer een huispak met gestreepte boorden en inspirerende quote brengt. Voor welke van deze looks blijf jij thuis?

    
Store
locator
Zoek
een
winkel
Schrijf je in
op onze nieuwsbrief
Blijf op de hoogte