Lingerienet

Volg de nieuwste trends en collecties in lingerie, badmode en nachtmode voor zowel dames, heren als kinderen via Lingerienet.

 
 
> Home > Nieuws > Tips > Triumph lanceert recyclageactie TOGETHER WE RECYCLE
prev next

Triumph lanceert recyclageactie TOGETHER WE RECYCLE

Triumph lanceert de actie ‘TOGETHER WE RECYCLE’ en draagt zo haar steentje bij aan de overstap naar een circulaire textielindustrie. 

 

Triumph-klanten worden via een makkelijk systeem aangespoord om oude kleding een nieuw leven te geven. Én ze worden ervoor beloond.

 

Mee recycleren?

In deze deelnemende lingeriespeciaalzaken en Triumph-winkels kunnen tussen 16.09.2019 en 30.09.2019 droge, schone beha’s van om het even welk merk omgeruild worden voor een kortingsbon. Per gedoneerde beha ontvang je 10 euro korting op een Triumph beha. Let op: de korting moet diezelfde dag worden ingeruild.

 

Hoe werkt het?

Triumph zamelt via een handig systeem recycleerbare beha's in die klanten niet meer willen. De gebruikte kledingstukken komen vervolgens bij TEXAID terecht, die de inkomsten uit de verkoop van het gebruikt textiel aan hulporganisaties geeft. Op deze manier helpen de spelers de textielafvalberg verkleinen en het verbruik van natuurlijke hulpbronnen terug te dringen.

 

De gekende hashtag #TogetherWeTriumph krijgt er nu dus een gerecycleerd zusje bij: #TogetherWeRecycle.

    
Store
locator
Zoek
een
winkel
Schrijf je in
op onze nieuwsbrief
Blijf op de hoogte