Lingerienet

Volg de nieuwste trends en collecties in lingerie, badmode en nachtmode voor zowel dames, heren als kinderen via Lingerienet.

 
 
> Home > Nieuws > Tips > Triumph opent nieuwe winkel in Westfield Mall of the Netherlands
prev next

Triumph opent nieuwe winkel in Westfield Mall of the Netherlands

Westfield Mall of the Netherlands opent vandaag, 18 maart 2021, haar deuren voor consumenten. Met 117.000m2 aan winkelplezier, verdeeld over er 280 retailers, belooft het een heus shopping walhalla te worden. Lingeriemerk Triumph is één van die retailers en verwelkomt haar klanten in een nieuw, luxueus winkelconcept van maar liefst 95m2.

 

Triumph heeft haar store in de Westfield Mall weten om te toveren tot een luxueuze winkelervaring waar een breed productassortiment en professionele service samenkomen. Zo is er een ruim assortiment aan lingerie verkrijgbaar, naast de exclusieve ‘Florale’ productlijn, leisure- en sportwear en seizoensgebonden badmode. Een professioneel team van fit-experts staat klaar om voor iedere vrouw met elk lichaamstype de juiste match te vinden. 

 

De store is uitgerust met royale paskamers en een zogeheten ‘Instawall’. Deze laatste is bedoeld om Instagramwaardige foto’s te maken die je vervolgens op de gelijknamige app kan plaatsen.

 

De nieuwe winkel volgt de overheidsvoorschriften in Nederland en is na afspraak te bezoeken. Afspraken kunnen gemaakt worden via de website of via de hotline (4 uur van tevoren).

 

Fan van Triumph, maar deze winkel is wat ver? Goed nieuws! Je kan het merk Triumph shoppen in al deze verkooppunten.

 

Triumph creëert sinds 1886 lingerie die vrouwen mooi en comfortabel doet voelen. Het merk wordt al verdeeld in 120 landen en is van dezelfde makers als sloggi.

    
Store
locator
Zoek
een
winkel
Schrijf je in
op onze nieuwsbrief
Blijf op de hoogte