Lingerienet

Volg de nieuwste trends en collecties in lingerie, badmode en nachtmode voor zowel dames, heren als kinderen via Lingerienet.

 
 
> Home > Nieuws > Tips > Verwenavondje voor mama met Luna di Giorno
prev next

Verwenavondje voor mama met Luna di Giorno

Stiekem krijgt elke mama graag een cadeau, of het nu om een dikke knuffel, een kaartje, een bloemstuk of een modeitem gaat. Op Lingerienet vind je de komende tijd voor alle mama's een toepasselijk cadeau uit de modewereld. We beginnen vandaag met de perfecte items voor een avondje me-time. 

 

Luna di Giorno brengt elegante resort- en loungewear voor vrouwen die wel van onstpanning en wellness houden, maar evenzeer mooi gekleed willen zijn. Het merk, dat dit jaar 50 jaar bestaat, is 100% Italiaans.

 

Je kan kiezen uit een gesofisticeerde collectie aan bad- en kamerjassen, handdoeken, slofjes, accessoires, toilettasjes en zelfs tulbanden in subliem velours met kanten details. 

 

Het leuke nieuws: de items matchen met elkaar! Je kiest dus volledig zelf welk budget je eraan wilt geven en hoe je de items wilt stijlen. Kies je voor een losstaand toilettasje? Prima! Heb je er graag nog slofjes of een kamerjas bij, dan wordt de look alleen maar completer.

 

Prijzen liggen tussen €27,50 (slippers) en €198,75 (duurste kamerjas).

 

En jij, welk product vind jij het mooist?

 

Shop de producten bij deze winkels.

    
Store
locator
Zoek
een
winkel
Schrijf je in
op onze nieuwsbrief
Blijf op de hoogte