Zoek  NL / FR
Lingerienet

Volg de nieuwste trends en collecties in lingerie, badmode en nachtmode voor zowel dames, heren als kinderen via Lingerienet.

 
 
> Home > Nieuws > Tips > Wanneer het blijft kriebelen: een eigen lingeriezaak voor Antoinette
prev next

Wanneer het blijft kriebelen: een eigen lingeriezaak voor Antoinette

In februari 2019 startte Antoinette Remmen met haar eigen, nieuwe lingeriezaak te Beuningen, Nederland. Voor haar ging er op dat moment een langdurige wens in vervulling. Frisse ideeën en jonge winkels zoals die van Antoinette geven we graag een plekje op Lingerienet. De zaakvoerdster aan het woord. 

 

Kan je me vertellen waarom je met de winkel bent gestart?

“Ik heb van jongs af aan jobs gehad met direct klantencontact en daar ligt ook mijn passie. Het ooit eens helemaal op eigen kracht een winkel starten, is altijd mijn wens geweest. Ongeveer acht jaar geleden ben ik begonnen als franchisenemer in een kledingzaak. Dit heb ik ruim zeven jaar met veel plezier gedaan, maar het helemaal zelf doen, bleef kriebelen. Die modezaak is na goed overleg weer terug gegaan naar de franchiseorganisatie.

 

Mijn ervaring van vóór die tijd, als assistent-filiaalleidster bij een lingerieketen, heeft mij de liefde voor ondermode bijgebracht. Ons plan hadden we al een poos klaar en het realiseren van deze plannen is gelukt. Mijn eigen winkel Bilow Underwear & More is een feit!”

 

Wat maakt Bilow speciaal?  

“Wij hebben bewust gekozen voor een ruime, eigentijdse winkel waar er naast lingerie ook een ruim assortiment voor kinderen en mannen te vinden is. De winkel straalt warmte, ruimte en rust uit met comfortabele, intieme pasruimtes die zelfs met een rolstoel goed toegankelijk zijn.

 

Door te kiezen voor producten en merken met ervaring en van veelal Europese makelij zijn kwaliteit, design, comfort en verantwoorde productie terug te vinden in ons assortiment. Naast underwear maken beachwear, homewear, nightwear en accessoires het aanbod afwisselend en compleet.”

 

De winkel van Antoinette is dus duidelijk meer dan alleen ondergoed. De volledige naam van haar zaak is dan ook Bilow Underwear & More.

 

Hoe zou je Bilow in enkele woorden omschrijven?

“Toegankelijk, stijlvol, warm, vertrouwd, persoonlijk.”

 

Welke merken verkoop je in je zaak?

"After Eden, Skiny (dames- en herencollectie), Mey (dames- en herencollectie), Felina, Ten Cate (dames- en herencollectie), Charlie Choe, Boobs en Bloomers, Pastunette, WOW, Sanetta kids, Sunday in Bed, A'dam boxers (heren), Snurk en the Moshi."

 

De winkeluitbaatster voegt nog graag een leuke anekdote toe: “De naam Bilow komt van het Engelse Below (onder). Tijdens de voorbereidingen is, in eerste instantie als gevolg van een typefoutje, het idee geboren de ‘Bi’ erin te brengen, omdat we voor zowel vrouwen als mannen een ruim assortiment hebben. En natuurlijk ook voor boys en girls. Een ander leuk detail is dat we vlak naast de modezaak zitten waar ik eerst franchisenemer was.”

 

Bedankt Antoinette, voor je enthousiaste antwoorden!


Bilow bezoeken? Dat kan op dit adres: Julianaplein 178, 6641 CT, Beuningen (Nederland)

Website Bilow

Facebookpagina Bilow

 

    
Store
locator
Zoek
een
winkel
Schrijf je in
op onze nieuwsbrief
Blijf op de hoogte