Lingerienet

Volg de nieuwste trends en collecties in lingerie, badmode en nachtmode voor zowel dames, heren als kinderen via Lingerienet.

 
 
> Home > Nieuws > Tips > Zet het in je agenda: Fancy Friday!
prev next

Zet het in je agenda: Fancy Friday!

Eerder deze week riepen Linde Merckpoel van Studio Brussel en Sofie Lemaire van Radio 1 op om vanaf nu de laatste dag van de week om te toveren tot Fancy Friday! Vaarwel joggingbroeken en versleten T-shirts!

 

We durven wedden dat niemand eerder zoveel joggings droeg als dit jaar en hoewel het comfortabel is, moeten we toegeven... we míssen die reden om ons op te tutten. Vanaf nu betekent ‘vrijdag’ dus hetzelfde als ‘tijd om je op te kleden’!

 

Bij deze een warme oproep aan iedereen die zich aangesproken voelt: of je nu de hele dag thuiswerkt, series kijkt of enkel naar de supermarkt moet: we roepen iedereen op om het weekend met stijl in te zetten! Want wanneer je draagt waar je je mooi in voelt, dan voel je je goed. Of dat nu een jurk met hakken is, een jeans met een bralette, blazer en je favo paar oorbellen of net een huispak met glitters: jij kiest wat mooi voelt!
 

Doe je mee? Gebruik dan de hashtags #fancyfriday en #kleedjeopinjekot en tag @lingerienet zeker, zodat wij – en de andere Fancy Friday’ers -  kunnen zien dat je deelneemt!

    
Store
locator
Zoek
een
winkel
Schrijf je in
op onze nieuwsbrief
Blijf op de hoogte