Lingerienet

Volg de nieuwste trends en collecties in lingerie, badmode en nachtmode voor zowel dames, heren als kinderen via Lingerienet.

 
 
> Home > Nieuws > Trends > De comeback van de body
prev next

De comeback van de body

Jouw must-have voor dit najaar: een bodysuit. Heel wat merken voorzien hun collecties weer van body’s. Gezellig, lekker warm en stijlvol maar sinds kort is de body niet meer alleen zichtbaar in de slaapkamer maar mag hij ook buiten de deur gezien worden.

 

Wil je zelf een body aanschaffen? Neem de tijd om een body te kiezen die jouw lichaam mooi in de kijker zet. Een body sluit aan bij de vormen van het lichaam en daarom is wat extra aandacht voor de juiste pasvorm heel belangrijk.

 

Hoe draag je je body ook buiten de slaapkamer? Combineer een zwarte elegante body met een strak mantelpak voor op kantoor. Heel mooi zijn ook de bodies die een klein rolkraagje hebben, het geeft meteen een gesofisticeerd effect maar toch met een verleidelijk kantje. Of kies voor een casual outfit in combinatie met je favoriete jeans, sneakers en een blazer en je bent klaar voor een dagje shoppen met de vriendinnen.

 

Elegant zwart, speels met grafische prints of versierd met enkele opvallende details, de merken spelen maar al te graag in op de nieuwste trend en je vindt nu dus heel wat keuze terug in de najaarcollecties.

 

 

    
Store
locator
Zoek
een
winkel
Schrijf je in
op onze nieuwsbrief
Blijf op de hoogte