Lingerienet

Volg de nieuwste trends en collecties in lingerie, badmode en nachtmode voor zowel dames, heren als kinderen via Lingerienet.

 
 
> Home > Nieuws > Trends > Trend gespot: assymetrie in de badkleding
prev next

Trend gespot: assymetrie in de badkleding

Om jullie te inspireren voor deze zomer, legden we ons oor te luisteren bij verschillende trendwatchers. We gingen op zoek naar de grootste trends van dit seizoen en doorspitten de huidige collecties op zoek naar voorbeelden in de wereld van de lingerie. Hieronder het eerste trendartikel uit deze reeks: assymetrie in de beachwear.

 

Assymetrische snitten doen het al enkele seizoenen goed, maar ook dit jaar spotten we enkele verrassende toppers. De trend is zowel terug te vinden in onze dagdagelijkse outfits, denk maar aan tops met maar één schouder of bandje, als in de badmode.


Zo keert assymetrie regelmatig terug in badpakken, zoals je hierboven kan zien: Dolores Cortés werkt met kleurrijke assymetrische onepieces, terwijl Empreinte, Selmark, ChantelleCalarena en Cyell gaan voor effen elegant met subtiele details. Het luxeuze Gottex heeft de trend dan weer dubbel en dik begrepen en gaat voor assymetrie op twee vlakken, zowel aan de buik als bij het enkelvoudige bandje. De prijs van de items zie je als je met je muis of vinger erover beweegt.

 

Banana Moon verwerkte de trend dan weer in een jeugdige en frisse bikini, met broekje en top apart te kopen. Ook bij Marlies Dekkers en Selmark verschijnen assymetrische bikinitops. De bikini van Marlies Dekkers is bovendien ook als badpak verkrijgbaar.


Tot slot zien we een zwarte strandjurk uit de lijn "From Beach to Bar" van Donne del Sole. Deze lijn bestaat nu drie jaar. 

 

Wat vind jij van deze trend en voor welk item kies je?


Ontdek de verkooppunten in onze store locator en zoek op regio, merk en/of winkel!

    
Store
locator
Zoek
een
winkel
Schrijf je in
op onze nieuwsbrief
Blijf op de hoogte