Lingerienet

Volg de nieuwste trends en collecties in lingerie, badmode en nachtmode voor zowel dames, heren als kinderen via Lingerienet.

 
 
> Home > Wedstrijden

Win 5 x een sportief en comfy huispak van Pastunette

De zomer is... niet altijd even zonnig. Maar niets houdt ons tegen om er zelf het allerbeste van te maken! Om de druilerige zomerdagen - maar ook het daarop volgende najaar - zo aangenaam mogelijk door te komen, mag Lingerienet vijf comfortabele en stijlvolle huispakken van Pastunette weggeven!

 

Wat kan je winnen? 

De naam zegt het zelf al: Past-u-net. In de huispakken van het Nederlandse merk Pastunette worden vrouwelijke vormen prachtig geaccentueerd. Het merk wilt vrouwen er dan ook van overtuigen dat er niets mis is met lekker rond te lopen in een comfortabel huispak. Wij geven 5 x dit donkerblauwe huispak weg, dat door de witte streep op de zijkant heel sportief oogt. Door de effen broek komt de print in het vest nog beter uit. 

 


Hoe kan je winnen?

Beantwoord de wedstrijdvraag hieronder vóór 19 september 2021 en steek je duimen omhoog! Voor extra kansen, volg ons op Instagram en Facebook en/of deel ons wedstrijdbericht op de sociale media.

 

Succes!

Gelieve alle verplichte velden (*) in te vullen


1. Van welk land is het merk Pastunette? Je vindt een tip in ons artikel. *

  •  
  •  
  •  
 


 
Afgelopen wedstrijdenStore
locator
Zoek
een
winkel
Schrijf je in
op onze nieuwsbrief
Blijf op de hoogte