Lingerienet

Volg de nieuwste trends en collecties in lingerie, badmode en nachtmode voor zowel dames, heren als kinderen via Lingerienet.

 
 
> Home

WINACTIE: scoor een zomerse tuniek van Rosa Faia

Deze wedstrijd is afgelopen. Kom binnenkort nog eens kijken voor een nieuwe winactie!


Ben jij een van de gelukkigen die nog een zonnige vakantie heeft geboekt? Dan mag deze tuniek van Rosa Faia niet ontbreken in je koffer! Doe snel mee aan onze wedstrijd en maak kans op een van de zes exemplaren.

Wat kan je winnen?

Twee soorten strandkleedjes van het merk Rosa Faia, uit de North Shore Mix & Match collectie. Denk aan een combinatie van vintage bloemenprint en blauw-witte vichy ruit, die om je heen wappert terwijl je over het strand flaneert... 

 

  • 3 x de Papanui-tuniek: deze jurk wordt versierd door een prachtige vichy ruit en is verkrijgbaar in 2 maten: S/M (36/42) en L/XL (44/50). 
  • 3 x de Akalani-tuniek: deze tuniek met bloemenprint heeft franjes aan de mouwen en de zoom voor een perfect afgewerkte beachlook. Verkrijgbaar in one size. 

 

De Rosa Faia Beachwear collectie draagt de hashtag #alohaRosaFaia en is naar hartelust te combineren. Meer informatie over de tunieken en hoe ze te combineren vind je hier

 

Voor extra kans, like onze Facebookpagina en Instagrampagina of deel ons wedstrijdbericht.

 

De wedstrijd loopt tot 28 augustus. Winnaars krijgen een persoonlijk bericht.

Store
locator
Zoek
een
winkel
Schrijf je in
op onze nieuwsbrief
Blijf op de hoogte